Skip to content

VILKOR & ÅTERBETALNINGSPOLICY – RETUR

TJÄNSTER:

Dina bokningar är mycket viktiga för oss. Tiden som du har bokat för behandlingen är
reserverad bara för dig. I fall du blir mer än 15 minuter försenad ska tiden avbokas. Vid
uteblivet besök utan att lämna återbud minst 24 timmar i förväg faktureras det 500 kr.
I fall du inte kan hålla ut behandlingen och terapeut kan inte avsluta behandlingen på grund
av det ska det faktureras en ersättning på 500 kr för bokad tid.

KUNDREKOMENDATIONER OCH INSTRUKTIONER

 1. Jag lovar att undvika:
 • Smörja med bara terapeut rekommenderat produkter.
 • Direkt solbestrålning, solarium 4 v
 • Bastubad, bad i simbassäng eller utomhusbad 1v
 • Brun-utan-sol produkter, 1v
 • Att utöva idrott som kan komma att skada behandlingsområdet, 3d.
 • Dammiga miljöer, 1v
 • Att röra behandlat område med fingrarna, 1v
 1. Jag har berättat om min medicinska hälsobakgrund och hud problem och kommer att bli behandlat utifrån den information jag har gett och fått.
 1. Under pågående behandling, samt efteråt, kan huden rodna och jag kan uppleva en viss svullnad. Denna kommer dock att lägga sig inom loppet av några timmar. I sällsynta fall kan svullnaden kvarstå i två/tre dagar. Kylning av området flera gånger om dagen med en kylklamp rekommenderas i sådana fall för att ta ner svullnaden.
 1. Jag förbinder mig att inte använda någon annan än terapeut rekomenderat efterbehandlingsprodukter upp till 7 dagar efter behandlingen eftersom andra produkter kan orsaka allergiska reaktioner i form av blåsor och sårskorpor.
 1. I samband med läkningsprocessen (5-10 dagar), kommer eventuella sårskorpor. Ju striktare efterbehandlingen efterföljs desto bättre kommer det slutliga resultatet att framstå. Jag lovar att sköta om behandlingsområdet som en sårskada. Eftersom det är en djupgående behandling, är hygien och renlighet av yttersta vikt. Jag lovar att endast applicera den efterbehandlingskräm med bomullspad/tops och inte med fingrarna.
 1. Skulle några problem uppstå kontaktar jag er för professionell rådgivning. Skulle svullnad kvarstå, kontaktar jag er för rådgivning.

 

Jag är medveten om att behandling förnekas om jag är gravid, har smittsam blodsjukdom eller läkarintyg som avråder behandling vid t ex cancer, kroniska sjukdomar, läkemedelsintag etc.

PRODUKTER:

Som Amazon-associates tjänar jag pengar på kvalificerade köp.

Vi byter ut eller returnerar några våra produkter inom 14 dagar efter inköp, endast om oanvänd och i nytt skick.

KONTAKT INFORMATION

– Registrerad företagsadress: Hannebergsgatan 22, Solna
– E-post: info@bellaline.se