Skip to content

Om oss

Om ossSvetlana – Permanent makeupartist (och ägare)

Jag är född i Slovenien och har bott i Serbien fram till 2015. I Belgrad har jag studerat och jobbat under en längre tid. År 1996 utbildade jag mig i kosmetik och hudvård och efter det blev jag intresserad av permanent makeup och micropigmenteringstekniken. Jag har certifikat till permanent make-up och microblading från Estetic centar “Sauriege” i Belgrad och jag håller mig uppdaterad när det gäller nyheter och den senaste tekniken inom detta område.

Vid tillämpningen av den japanska metoden när det gäller microblading korrigeras utseendet på era ögonbryn, och med hjälp av permanent make-up gör jag behandlingar på ögonlock och läppar. Efterbehandlingar av ögonbryn (formning och färgning) kan ni också få av mig.

Vi bestämmer formen och nyansen på ögonbrynen, gör behandlingen samt korrigeringen (som är nödvändig i de flesta fall och är inräknad i priset). När vi en gång har gjort en behandling har ni rätt till rabatt för framtida behandlingar.

Andrijana – Hudterapeut

Jag är certifierad inom microneedling, kemisk peeling och BB glow.

Skönheten med vår arbete är att man kan hjälpa personer att förbättra sitt utseende med medel och tekniker utöver vanligt smink, och detta på endast två timmar. Jag strävar efter att minimera mina kunders behov av att använda make-up till vardags, så som läppstift, eyeliner, maskara samt skuggor. Efter behandlingen kommer vardagsmake-up att vara överflödig eftersom ni har tagit hand om det på ett enkelt sätt. Detta är en fördel om man alltid vill se bra ut; när man vaknar, går till jobbet, på semester, när man tränar osv… Enda behovet av make-up kommer att vara vid fest då man oftast vill vara mer sminkad än till vardags.